Kribben van België

De groep bestaat sinds 2005 en herbergt elke dag bijna 500 kinderen in het kader van een goed gestructureerd pedagogisch project waardoor uw kinderen zich volledig kunnen ontplooien.

De groep Kribben van België is vandaag de dag een van de leaders van zijn sector in België en in Europa (België, Luxemburg, Zwitserland en Duitsland).
Met al onze kinderdagverblijven is een tariefovereenkomst gesloten via ONE of via Kind & Gezin.

Kribben van België zorgt al meer dan 10 jaar voor:

  • de begeleiding en ontplooiing van uw kinderen
  • de ontvangst en het luisteren naar ouders
  • maximale veiligheid van onze vestigingen


Onze kernwaarden zijn…

Veiligheid

Dankzij lange ervaring in de sector van privéklinieken konden we onze kennis op het gebied van gezondheid, brandveiligheid en voedingsveiligheid inzetten. Om beter te voldoen aan onze verwachtingen, zijn we een samenwerking aangegaan met een architectenbureau zodat we kunnen verzekeren dat onze vestigingen volledig veilig zijn.

Pedagogische verlichting

Afhankelijk van de vestigingen hebben we tevens activiteiten ontwikkeld die aangepast zijn aan elke sectie en aan elk kind.

Liefde voor kinderen

Dit is de basis van ons vak en dit verzekeren we door uitsluitend kwalitatief hoogstaande kinderverzorgster aan te nemen en door vanuit menselijk oogpunt te handelen.

Geschiedenis

Na een tien jaar lange ervaring in de kinderopvang, voornamelijk in Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Zwitserland, is het bedrijf Kribben van België opgericht vanuit een ontmoeting tussen de oprichter en kinderopvangspecialisten.

De oprichter van de groep, dhr. Philippe Austruy, is een erkend persoon in de gezondheidswereld van Europa en beschikt over unieke ervaring in het beheer van medisch-sociale en sanitaire instellingen.
Dankzij deze ervaring kan Kribben van België dienstverlening van erg hoge kwaliteit aanbieden en innoverende en aangepaste opvang bieden naargelang de vereisten van elk individu.